Home Spiritualitate Visele: ce incearca ele sa ne spuna?

Visele: ce incearca ele sa ne spuna?

0
0
141

Ce incearca subconstientul sa iti spuna? Cand dormim, subconstientul nu mai este nevoit sa poarte o batalie cu mintea constienta. Partea noastra emotionala nu este provocata de logica, asa ca este usor pentru subconstient sa depaseasca barierele. Dar nu este usor sa intelegem ce incearca el sa ne transmita. Subconstientul ne transmite mesaje sub forma anumitor simboluri care apar in vise.

Visatul este cel mai bun mod pentru subconstient sa iti atraga atentia. Unii oameni isi intepreteaza zilnic visele, altii au vise prevestitoare care ii ajuta sa iasa intr-o situatie. Unii oameni cred ca nu viseaza deloc. Ei viseaza, dar probabil ca nu isi amintesc.

O alta teorie a oamenilor de stiinta este ca visele au scopul de a organiza in subconstient informatia primita pe parcursul zilei. Visam oameni si fete pe care nu i-am vazut niciodata si ne intrebam de unde au aparut. De fapt acei oameni i-ai vazut fara sa constientizezi. Este vorba de oamenii vazuti in metrou, tramvai, pe strada, in supermarket.

Majoritatea viselor au loc in starea REM, un ciclu al somnului cand avem miscarea rapida a ochilor. In principiu orice om viseaza in jur de doua ore pe noapte, dar, desi multi isi dau cu presupusul, nimeni nu stie exact cat dureaza un vis, mai ales ca de cele mai multe ori nu ne amintim visul intreg.

Tipuri de vise:

  • Vise precognitive: este un vis prevestitor, iar cand te trezesti simti ca ai avut un asemenea vis. Te rascoleste si nu iti poti lua mintea de la el. Este bine sa il notezi imediat chiar daca nu ai toate detaliile.
  • Vise recurente: sunt cele care se repeta. Daca ai un vis care se repeta exista probabil un motiv psihologic sau emotional. Subconstientul iti spune ca exista o problema sau o ingrijorare.
  • Vise faptice: sunt cel mai des intalnite. Nu dureaza mult si de multe ori nu au nicio logica pentru noi.
  • Vise inspirationale: Daca treci printr-o criza sau o perioada mai grea si ai nevoie de o solutie pe care nu o gasesti este posibil sa apara genul acesta de vise. Visul inspirational ne ofera solutia de care avem nevoie.
  • Vise cu vizite: cateodata in visele noastre apar persoane care au decedat. Pentru ei cel mai bun mod de a ne contacta este prin vise. Cand dormim subconstientul nostru poate primi mesaje din astral. Dar cum stii daca pur si simplu ai visat o ruda decedata sau chiar ai experimentat o vizita?

Un vis este ceva ce iti amintesti cand te trezesti. Devine fad dupa cateva ore si apoi iti amintesti din ce in ce mai putine detalii despre el. Cand ai parte de o vizita, il simti ca un vis dar ti-l poti aminti foarte bine zile intregi, saptamani sau luni, poate chiar intotdeauna.

Cel mai bun interepret al viselor esti tu. In ziua de azi multi au un jurnal al viselor in care isi noteaza fiecare vis avut. Astfel isi antreneaza mintea si isi pot aminti mai bine visele si le pot da un sens.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Sa invatam sa iubim necunoscutul

Cred ca sufletele noastre ne ghideaza continuu drumul in viata, incercand sa ne deschida p…