Home Dezvoltare personala FII cine esti. FA ce iubesti

FII cine esti. FA ce iubesti

0
0
50

Ne ascundem. O facem, indiferent daca vrem sa recunoastem sau nu. Ne ascundem de criticism, de prejudecati, de diferente; ne ascundem chiar si de noi insine.

De ce?

Poate parintii nostri nu au crezut ca ne-am ales cariera potrivita sau poate persoana iubita a crezut despre tine ca ai niste idei stupide.

Poate am crescut intr-un mediu unde au fost admirati doar anumite tipuri de persoane si noi nu am vrut sa fim diferiti. Pentru ca este mai usor sa te lasi purtat de vant. Sa faci ce fac ceilalti. Sa nu fii aparte.

Pana cand intr-o zi te-ai trezit si ti-ai dat seama ca cu fiecare respiratie a ta, de fapt te sufoci.

Cu fiecare pas pe care il faci, te impotmolesti.

Cu fiecare sentiment pe care il ai, te simti gol pe dinauntru.

Ironia este ca tot timpul si toata energia pe care le dedici fiind in aliniere cu ceea ce altii vor, de fapt nu te vor duce acolo unde iti doresti.

Asa ca este timpul sa iti recapeti puterea si sa faci ceea ce iubesti. Ceea ce iubesti este conventional si conform societatii? Poate nu, poate da. Iti pasa? Poate da, dar este timpul sa te dedici destinului tau.

Nu te mai ascunde

Primul pas este sa te accepti pe tine insuti. Ti-ai pus vreodata intrebarea: cat de mult te iubesti pe tine insuti? si nu ma refer la narcisism (pentru ca este o iubire egoista), ci la altfel de iubire.

Adevarul este ca fiecare dintre noi este aici cu un motiv si ca sa intelegi care este acel motiv, trebuie sa iti descoperi scopul tau in viata.

Descoperirea scopului in viata iti ofera o claritate in viitorul tau asa cum nu ai mai intalnit. Este ca si cum cineva ar veni si ti-ar oferi niste lentile, si atunci cand privesti prin acele lentile iti vezi drumul personal si profesional atat de clar.

Incepe sa fii prosper pe toate planurile

Cand iti descoperi scopul in viata te invadeaza un sentiment de pace si securitate. Si e doar inceputul. Atunci cand iti urmezi scopul, vei face ceea ce iubesti in viata.

Nu suntem copii, asa ca trebuie sa fim constienti ca in viata nu iti va placea fiecare activitate sau sarcina pe care o desfasori, si ca vor exista si zile rele.

Dar cand ai viata si cariera aliniate cu scopul tau in viara, obstacolele intalnite sunt mai usor de depasit pentru ca pur si simplu esti increzator in drumul tau. Nu ai indoieli. Indiferent de provocarile carora va trebui sa le faci fata, aceasta cale este una de succes.

Properitatea va veni catre tine in mod natural.

Daca pare de neatins, este timpul sa privesti in interiorul tau si sa te intrebi de ce simti asta si cum ai putea face sa ajungi pe acest drum.

Inlatura barierele mentale si crezurile personale. Intareste-ti increderea in tine. Spune-ti “eu merit asta.”

Poti avea orice iti doresti dar trebuie doar sa iti permiti tie sa descoperi asta. Nu este timp mai potrivit decat cel prezent pentru a incerca acel lucru pe care ai vrut sa il incerci mereu.

 

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:
Comments are closed.

Check Also

Cum sa fii mai increzator in tine? Idei de aplicat

Increderea in sine se construieste din copilarie. Nimeni nu se naste increzator in fortele…