Home Dezvoltare personala La ce esti dispus sa renunti pentru a obtine ce iti doresti?

La ce esti dispus sa renunti pentru a obtine ce iti doresti?

0
0
389

Noul an a inceput si de cateva saptamani se vorbeste incontinuu de rezolutii. Nu stiu daca ti-ai setat rezolutii pentru anul 2019, dar cu siguranta iti doresti ceva. Ce iti doresti?

  • Vrei sa iti dezvolti afacerea?
  • Vrei o relatie mai apropiata cu partenerul?
  • Vrei sa ai incredere in sine mai mare?
  • Vrei sa fii mai sanatos?

Stii parerea mea despre omenire: nu am venit pe acest pamant doar sa muncim la programul 9-17, sa indeplinim nevoile fiziologice, sa facem copii, sa ii crestem si sa avem aceeasi zi in fiecare zi. Dincolo de toate acestea trebuie sa ne dezvoltam noi continuu ca individ, sa ne atingem potentialul, sa reusim sa ne indeplinim visele, sa fim fericiti si sa intram in comuniune cu Universul.

Asa ca daca nu ti-ai setat rezolutii pentru 2019 pentru ca pur simplu niciodata nu reusesti sa le duci pana la capat, ia chiar acum o foaie si un pix si noteaza un singur lucru pe care ti-l doresti in noul an. Sau chiar mai multe 🙂

Stiu, cel mai dificil e sa-ti atingi un obiectiv, mai ales cand el pare de neatins. Dar asta pentru ca uneori nu poti obtine ceva, daca nu renunti la altceva.  Gandeste-te o secunda…nu poti obtine ceva ce nu ai mai facut pana acum daca esti prea ocupat sa faci lucrurile la fel la nesfarsit. Trebuie sa schimbi ceva, trebuie sa renunti la ceva, si uneori trebuie sa renunti la vechiul TU.

Asadar, la ce esti dispus sa renunti pentru a-ti indeplini rezolutia pe noul an?

Ai puterea sa iti alegi viata pe care o doresti in fiecare moment! Dar trebuie sa fii extrem de hotarat sa o faci. Sa iti doresti enorm de mult.

Vrei o afacere mai dezvoltata? Atunci trebuie sa renunti la procrastinare. Trebuie sa iesi din zona ta de confort. Trebuie sa socializezi cu alti oameni din bransa, sa studiezi tehnici si strategii si sa fii constient de faptul ca munca ta e valoroasa si ca oamenii au nevoie de produsele si serviciile tale!

Vrei o relatie mai buna cu partenerul? Trebuie sa renunti la ce nu va ajuta pe niciunul. Sa renunti la critici, sa renunti la a mai vedea doar defectele celuilalt, pentru ca nu uita: ORICE persoana pe lumea asta are atat defecte cat si calitati. Trebuie sa comunicati si sa lucrati impreuna pentru asta, trebuie sa va luati un angajament sa imbunatatiti zonele relatiei care nu merg asa de bine.

Vrei mai multa incredere in sine? Va trebui sa iti iei un angajament conform caruia vei fi dispus sa lucrezi cu tine insuti pentru a te cunoaste mai bine, pentru a-ti identifica temerile, calitatile, defectele. Poate ai fi dispus sa apelezi inclusiv la terapie ca sa ai un punct de plecare.

Vrei o sanatate mai buna? Atunci este timpul sa inlocuiesti serile sedentare petrecute in fata Netflixului cu miscare. Poate ai avea nevoie si de a-ti schimba stilul alimentar, de a-ti pregati mese mai sanatoase, din fructe si legume, in loc sa mananci junk food . Sa introduci un smoothie pe zi in alimentatie si sa micsorezi portiile de mancare, poate chiar sa apelezi la un nutritionist sa te ajute.

Singura persoana care are control asupra vietii tale esti TU. Tu decizi cum apari in fata lumii in fiecare zi. Tu decizi pe ce anume sa te focalizezi. Tu decizi ce sa faci si la ce sa renunti. Ai la dispozitie internetul si oameni care au reusit sa faca ce tu iti doresti sa faci. Ia-i ca modele!

STIU CA POTI SA OBTIII ORICE ITI DORESTI. CRED IN CAPACITATEA TA DE A FACE ASTA, CU ADEVARAT! DAR TREBUIE SA CREZI SI TU ASTA.

80% din oameni renunta la a-si mai duce la bun sfarsit rezolutiile pe anul nou pana in luna februarie. Nu fi si tu unul din acesti 80%!

Pentru ca am intrat deja in noul an, aminteste-ti ca pentru a duce la bun sfarsit rezolutiile, trebuie sa faci primul pas spre a le indeplini. Si sa fii suficient de ambitios pentru a nu renunta pe parcurs. Stiu ca poti. Esti pregatit sa o faci?

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Cum sa fii mai increzator in tine? Idei de aplicat

Increderea in sine se construieste din copilarie. Nimeni nu se naste increzator in fortele…