We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

My Cart
lei

Jocul recunostintei iti schimba starea interioara in cateva minute

Aprecierea (recunostinta) este un element important daca vrei sa atragi lucruri bune in viata ta si este unul dintre cele mai bune metode de a-ti schimba starea de spirit. Si cu cat te simti mai bine, cu atat atragi binele spre tine.

Recunostinta schimba rapid o atitudine negativa

Recunostinta este o metoda usoara de a-ti creste vibratia spirituala in doar 10 minute. Cel mai rapid mod de a-ti schimba starea interioara negativa este sa te focalizezi pe ceea ce apreciezi si sa iti redirectionezi aceasta focalizare catre lucrurile importante. Nu subestima aceasta practica, mai ales cand spui cu voce tare ce apreciezi.

De ce recunostinta este atat de puternica

Indiferent ce apreciezi creezi mai mult din acel lucru. Atunci cand esti intr-o stare sufleteasca si mentala plina de recunostinta, esti de fapt in aliniere energica si vibrationala cu natura ta autentica. Esti asa cum ar trebui sa fii atunci cand dai la o parte straturile de frica, anxietate, griji, furie, stres etc

Aceasta este energia perfecta pentru a le permite dorintelor tale sa prinda forma.

Oricand ma simt eu insami cuprinsa de griji legat de ceva ce este in afara controlului meu, imediat intru in ”jocul” recunostintei si imi redirectionez gandurile.

Cum functioneaza recunostinta in relatia cu alta persoana

Aceasta practica este eficienta cand vrei sa schimbi vibratia acelei relatii. De exemplu de fiecare data cand tu si partenerul va simtiti stresati sau va certati din lucruri banale, cand simti ca v-ati indepartat unul de celalalt poti pune in practica jocul recunostintei.

Va ganditi la ceea ce apreciati unul la celalalt. Tu poti spune ”Apreciez modul cum ai grija de mine”, el poate spune ”apreciez ce mancare buna faci mereu”. Sunt 2 exemple banale, simple. Dar spunand lucurile pe care le apreciati unul la celalalti veti incepe sa va recapatati conexiunea dintre voi si intreaga energie inter-relationala se schimba.

Cum functioneaza recunostinta in relatia cu tine insati

Daca te simti blocata in negativitate (cum ar fi anxietatea intr-o situatie pe care nu o poti controla, stres la locul de munca sau pur si simplu tafnoasa pentru ca nu ai dormit bine), atunci este cazul sa apelezi la recunostinta.

Exprima cu voce tare (daca poti) sau doar in sinea ta aprecierea pentru tot binele existent din viata ta. Ai putea spune lucruri precum:

 • Sunt recunoscatoare pentru toti oamenii din viata mea care ma sprijina;
 • Sunt recunoscatoare pentru iubirea existenta in viata mea;
 • Sunt recunoscatoare pentru familia mea;
 • Sunt recunoscatoare pentru casa pe care o am;
 • Sunt recunoscatoare pentru hainele si incaltamintea pe care am posibilitatea sa le cumpar;
 • Sunt recunoscatoare ca am ce manca in fiecare zi;
 • Sunt recunoscatoare ca sunt sanatoasa;
 • Sunt recunoscatoare pentru cat de departe am ajuns cu viata mea.

Sunt doar cateva exemple. Lista ta poate fi mult mai mare. Daca iti amintesti de aceasta lista in fiecare zi – uneori chiar si de mai multe ori in aceeasi zi- este cel mai rapid mod de a iesi dintr-un patern negativ, dintr-o frica sau dintr-o situatie toxica pe care o experimentezi.

Ridica-ti vibratia cu ajutorul meditatiei

In cultura romaneasca este o prejudecata ca meditatia nu este pentru crestini, ca este o practica pagana. Acest lucru nu doar ca nu este adevarat, ci din contra. Cu ajutorul meditatiei te conectezi mai usor cu Divinitatea.

Meditatia poate fi practictata in mai multe feluri: poti sta in liniste incercand sa iti golesti mintea, poti asculta muzica specifica meditatiei, poti practica meditatia ghidata sau meditatia sub forma de rugaciune. Ultimele doua sunt cele mai practicate de mine.

Pachet special 3 meditatii ghidate. Click aici

Ce sa faci o data ce ti-ai ridicat energia vibrationala

O data ce simti ca starea de spirit s-a schimbat in urma practicarii recunostintei, atunci esti intr-o noua vibratie. In acest moment iti poti inunda mintea cu ganduri pozitive:

 • Da, pot schimba situatia in care sunt
 • Da, pot trece peste aceasta problema
 • Da, pot sa duc la bun sfarsit ceea ce trebuie sa fac

Aprecierea este puntea catre stare de bine, catre inima plina de pace si bucurie interioara. Cand iti cresti nivelul de vibratie, devii o pereche energetica pentru ceea ce vrei. Incepi sa atragi ca un magnet dorintele tale si starea ta elevata iti permite sa te dezvolti si sa ii ajuti si pe ceilalti.

Tu ce apreciezi la tine, la oamenii din jurul tau si la viata ta? Nu uita: indiferent de cat de rau crezi ca iti merge in acest moment, cu siguranta exista ceva pentru care sa fii recunoscator. Un exercitiu atat de simplu si totusi, atat de puternic!

Comentarii Facebook