We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

My Cart
lei

3 pasi pentru a elibera frica si pentru a intra in aliniere spirituala cu Universul

Este important sa intelegi: cu totii avem frici. Desi frica in sine a aparut pentru a te apara in caz de ceva periculos, frica devine nociva pentru om in momentul cand te acapareaza si te impiedica sa duci o viata implinita.

Frica este o emotie falsa care apare de cele mai multe ori sub forma de ganduri negative: frica de boala, frica de moarte, teama ca s-ar putea intampla ceva rau etc

Majoritatea oamenilor incearca sa se opuna fricii, apare rezistenta. Trebuie sa fim constienti de rezistenta noastra pentru a ne putea elibera de ea. Desi exista o parte din tine care isi doreste sa fii plin de pace, de iubire, sa renunte la frici, in acelasi timp ai si o parte care spune: ”nu vreau sa fiu liber, nu vreau sa renunt la prejudecati, nu vreau sa renunt la control.”

Intrebarea pe care sa ti-o pui mereu este: ”Cum pot deveni constient de modul in care imi pun singur piedici? Cum pot constientiza daca ma blochez in a trai in armonie cu mine insumi, cum pot transforma frica in credinta, cum imi pot manifesta dorintele in realitatea curenta?”

Fiecare zi e un nou inceput

Ce am invatat este ca indiferent cat de departe esti pe calea ta de evolutie spirituala si personala, intotdeauna ai sansa de a o lua de la capat.

Fiecare zi e un nou inceput. Fiecare dimineata ne da oportunitatea de a spune: ”Hai sa vad ce pot face azi pentru a ma simti bine.” Atunci cand incepi sa iti descoperi blocajele si te eliberezi de ele, incepi sa fii in aliniere spirituala cu tine insuti si sa atragi in viata ta doar ce iti doresti cu adevarat.

3 pasi pentru a elimina blocajele

Cel mai mare blocaj este prezenta fricii. Cand avem ganduri pline de frica si temeri, ne pierdem conexiunea cu puterea noastra interioara.

Pasul 1: Fii constient de gandurile tale

Atunci cand mintea incepe sa iti arunce ganduri haotice, pline de frica, primul pas sa devii constient de aparitia lor. Lasa-le sa se manifeste pe deplin, simte-le, oricat de greu ti-ar fi, oricat de dureros este.

Nu trebuie sa te judeci ci doar sa accepti ceea ce simti si sa stii ca aceste ganduri te blocheaza in a fi in conexiune cu tine insuti, cu Universul, cu Divinitatea.

Pasul 2: Roaga-te

Urmatorul pas dupa constientizarea gandurilor pline de frica este sa te detasezi de ele prin rugaciune si sa permiti energiei Universului si al Divinitatii sa iti ghideze gandurile de la indoiala spre iubire.

Foloseste aceasta rugaciune:

Fac un pas inapoi si las Divinitatea sa imi arate calea.

Este o rugaciune simpla, sinonima cu ”Fie ce o fi”. Prin aceasta rugaciune tu te lasi in  voia Universului. Aceasta fraza o poti completa cu o alta rugaciune sau nu. Poti spune rugaciunea de mai multe ori, timp de cate minute.

Pasul 3: Calibreaza-ti energia prin meditatie

Eu meditez zilnic pentru a-mi pastra conexiunea cu Divinitatea si pentru a-mi mentine calmul interior. Meditatia alunga indoielile, temerile si limitarile si ne ajuta sa ne conectam cu fluxul iubirii universale.

Poti alege sa stai in liniste meditand, dar daca ti-e greu sa linistesti gandurile, poti oricand apela la meditatii ghidate sau programe audio care sa te conduca spre linistea mentala. Dupa 20 de minute de meditatie iti vei calibra energia asa cum un muzician isi calibreaza intrumentul muzical.

Iata un program audio care sa te ajute in combaterea fricii si a anxietatii

Munca noastra este sa eliminam blocajele sau barierele care ne impiedica sa devenim constienti de potentialul nostru. Nu este intotdeauna usor, dar daca iti doresti cu adevarat asta, Divinitatea te va ghida.

Sincronicitatea, ghidarea, vindecarea si abundenta sunt disponibile pentru noi tot timpul. Tot ce trebuie sa facem este sa ne aliniem cu energia Universului pentru  a intra in fluxul energiei pline de iubire. Iar cand te simti iubit de Divinitate, te vei simti in siguranta si vei simti ca poti face orice.

Comentarii Facebook

Leave your thought