We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

My Cart
lei

Buna, eu sunt Dana si sunt fondatoarea blogului Evolutie Personala. Am inceput acest blog in urma cu multi ani, in speranta ca ajutandu-i pe altii ma voi ajuta pe mine.

Ma bucur ca ai ajuns pe acest blog. Misiunea blogului Evolutie Personala este sa te ajute pe tine, suflet minunat, sa eliberezi potentialul din tine si sa ai curaj sa il traiesti, sa il respiri si sa il imparti cu intreaga lume – fara sa iti fie frica sau rusine.

Vreau sa te ajut sa te simti plin de curaj, motivat, focalizat si onorat sa iti urmaresti dorintele si visele.

Vreau sa te ajut sa iti deschizi inima. Eu cred ca o inima deschisa, plina de dragoste, sta la baza a orice din lumea asta: relatii interumane, visuri…si cu cat oamenii isi deschid inima, cu atat devin mai buni.

Frica, Furia si Stresul ne omoara. La propriu.

Oamenii nu mai reusesc sa traiasca in pace si bucurie. Desi au multe resurse la dispozitie, nu stiu sa le aplice in viata lor in asa fel incat sa se accepte pe ei insisi, sa nu mai judece, sa se bucure de lucrurile marunte ale vietii, sa fie recunoscatori, sa fie productivi, sa fie fericiti cu viata lor asa cum e.

Oamenii nu mai stiu sa traiasca, ci doar sa existe, sa supravietuiasca.

Ia spuneti voi: chiar credeti ca am venit pe planeta asta sa muncim de la 9 la 5, sa avem 2 concedii pe an, sa platim rate, sa ne crestem copiii si ….cam atat? Sunt absolut SIGURA ca fiecare are un rol pe aceasta lume, a venit sa traiasca anumite experiente, sa se cunoasca pe el, sa evolueze.

Asa ca mi-am dorit sa schimb ceva. Nu am cum sa schimb lumea, dar daca reusesc sa ajut macar o persoana sa isi atinga potentialul, stiu ca nu am incercat degeaba. 🙂

 

Iata cateva lucruri despre mine:.

  1. Sunt psiholog in formare.
  2. Am studiat NLP, obtinandu-mi certificatul de NLP Practitioner, precum si diploma de Professional Life Coaching Certification ECA Accreditation. De asemenea, am numeroase certificari in urma zecilor de cursuri pe care le-am urmat, printre care si Terapia Resurselor (creata de profesor Gordon Emmerson PhD) si Terapia Subliminala.
  3. Practic QiGong si sunt acreditata ca si Consilier Nutritionist (doar pentru a oferi o alimentatie sanatoasa, mie si familiei mele)
  4. Imi place sa beau ceai, cafea si sunt o devoratoare de carti, mai ales cele de psihologie.
  5. Imi place sa merg la munte sa ma conectez cu natura, este locul perfect unde poti medita.

Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa citesti aceste lucruri despre mine si sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site te va ajuta in calatoria ta spirituala.

Comments (8)

  1. Ma ocup, in ultima vreme, mai mult ca altadata de dezvoltarea mea personala. Asa am gasit si blogul tau. Este primul material pe care l-am citit si mi-a placut foarte mult. Multumesc Dana! Iti doresc mult succes in ceea ce faci!

Leave your thought