We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

My Cart
lei

In vigoare la 20.11.2019

ARTICOLUL 1 – Domeniul de aplicare și opozabilitatea

Termenii și condițiile de vânzare au ca obiect informarea oricărui eventual cumpărător despre condițiile și modalitățile în care vânzatorul, SC WEB MEDIA EXPAND SRL (denumit in contiuare „EVOLUTIEPERSONALA.RO” sau „Vânzătorul”), vinde și livrează produsele comandate, precum și stabilirea drepturilor și obligațiilor Părților în cadrul procesului de vânzare a produselor de către EVOLUTIEPERSONALA.RO către Clienții săi, persoane fizice cu calitatea de consumatori (denumit în continuare și „Clientul” sau „Clienții”). Termenii și condițiile de vânzare se aplică fără restrictii sau rezerve tuturor vânzărilor de produse comercializate de vânzător pe site-ul accesibil prin intermediul link-ului www.evolutiepersonala.ro (denumit în continuare „Site”) încheiate între EVOLUTIEPERSONALA.RO și orice Client persoană fizică cu calitatea de consumator.

Anumite prevederi se vor aplica exclusiv persoanelor fizice sau doar persoanelor juridice. În acest sens, persoanele juridice, clienți profesioniști sau nu, se angajează să-și indice calitatea la plasarea comenzii, EVOLUTIEPERSONALA.RO rezervându-și dreptul de a anula comanda în cazul neîndeplinirii acestei obligații de către persoana juridică. Prin urmare, comandarea de către un Client a unui produs comercializat pe Site presupune acceptarea deplină și integrală din partea clientului a termenilor și condițiilor de vânzare detaliate în continuare, despre care Clientul declară că a luat cunoștință anterior plasării comenzii.

EVOLUTIEPERSONALA.RO își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile de vânzare, modificările intrând în vigoare de la momnentul publicării lor pe Site. Termenii și condițiile de vânzare aplicabile unei comenzi sunt cele acceptate de Client în momentul plasării comenzii sale.

Termenii și condițiile de vânzare se completează cu prevederile cuprinse în secțiunile „Mențiuni legale”, „Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal”, „Politica de Utilizare a Cookie-urilor”, „Livrarea produselor”, „Garanții legale”, „Retragerea și returnarea produselor”.

 

ARTICOLUL 2 – Acceptul utilizatorului

Siteul www.evolutiepersonala.ro este detinut si administrat de societatea SC WEB MEDIA EXPAND SRL, avand CUI: 36659640 si inregistrata la Reg. Com.: J40/13884/2016. Adresa sediu social: Sos Salaj Nr 136, bl 49, sector 5, Bucuresti. Adresa de e-mail: contact@evolutiepersonala.ro

Navigarea pe site-ul evolutiepersonala.ro urmata de Comanda, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.
Evolutiepersonala.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre Evolutiepersonala.ro si Client, se vor aplica Termenii si Conditiile valabile la momentul Comenzii.

 

ARTICOLUL 3 – Produsele

Caracteristicile esențiale ale produselor sunt prezentate pe site, pe pagina aferenta fiecarui produs, la sectiunea descriere.
Produsele respecta legislatia in vigoare in Romania.

Înaintea efectuării unei comenzi, Clientul este obligat să se informeze despre proprietățile și caracteristicile esențiale ale fiecărui produs în pagina de descriere a produsului. În vederea obținerii de informații suplimentare despre produse, Clientul poate contacta Serviciul clienți la adresa de mail contact@fernand.ro.

Ofertele vânzare a produselor sunt valabile atât timp cât sunt vizibile pe Site, în limita stocurilor disponibile, așa cum este specificat la momentul plasării comenzii.

 

ARTICOLUL 4 – Comanda

Clientul va comanda produsul/produsele dorite conform instrucțiunilor date pe Site,  în pagina Cum cumpar?”.

 

ARTICOLUL 5 – Prețul

Prețurile produselor sunt exprimate în lei (RON), și includ taxa pe valoare adăugată (TVA) aplicabilă în ziua înregistrării comenzii.

Prețul perceput clientului corespunde valorii totale a achiziției și include orice alte costuri.

Evolutiepersonala.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor în orice moment. Cu toate acestea, după validarea comenzii de către client nu poate fi aplicată nicio astfel de modificare. Prețurile aplicabile pentru vânzarea online a produselor sunt cele afișate pe Site la momentul plasării comenzii.

 

ARTICOLUL 6 – Modalități de plată

Evolutiepersonala.ro oferă Clientului următoarele modalități de plată:
1.    Plata online prin card bancar
În situația în care Clientul optează pentru plata prin card bancar, plata trebuie efectuată în momentul plasării comenzii. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții. Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii clinetului, indiferent de valuta din cont.

Evolutiepersonala.ro nu solicită/stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul clientului,procesarea datelor de card făcându-se prin serverele partenerului autorizat Euplatesc.ro.

Evolutiepersonala.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau de a anula executarea oricărei comenzi și/sau livrări în caz de neplată sau plată parțială a oricăror sume datorate de Client, în caz de incident de de plată sau de fraudă ori tentativă de fraudă în legătură cu utilizarea site-ului evolutiepersonala.ro inclusiv cu ocazia unor comenzi anterioare.

 

ARTICOLUL 7 – Livrare/recepție

Produsele de pe evolutiepersonala.ro sunt oferite spre vânzare pentru achizițiile online realizate atat de pe teritoriul României cat si din Uniunea Europeana. Pe acest site se comercializeaza doar produse electronice.

Produsele (electronice) digitale sunt livrate automat pe adresa de e-mail pe care ati mentionat-o in momentul comenzii, dupa efectuarea platii cu cardul. Pe e-mail veti plati linkurile pentru descarcarea/accesul la produsele achizitionate. In cazul in care nu primiti email-ul cu linkurile de descarcare sau intampinati dificultati, va rugam sa trimiteti e-mail la contact@evolutiepersonala.ro

 

ARTICOLUL 8 – Renunțarea la comandă și returnarea produselor

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, perioada de retur de 14 zile aferent comenzilor online nu se aplica conținutului digital on-line, dacă ați început deja descărcarea sau vizionarea on-line și dacă ați acceptat faptul că vă pierdeți dreptul de a vă retrage din contractul de achiziție odată începută descărcarea sau vizualizarea.

 

ARTICOLUL 9 – Angajamentele clientului cu privire la utilizarea produsului

Utilizarea produsului va fi realizată sub responsabilitatea clientului.
Clientul declară că este conștient de faptul că produsele vândute de evolutiepersonala.ro sunt destinate doar în scop informativ și nu au rolul de a substitui recomandările medicale, diagnosticul clinic sau tratamentul. Pentru orice informații clinice vă invităm să contactați un specialist în domeniul sănătății mintale.

Continutul acestui site este protejat de legile copyright-ului, astfel ca clientul nu are voie sa distribuie sau sa modifice materialele achizitionate. Acesta are dreptul de le utiliza doar in scop personal si orice tentativa de a le comercializa este interzisa.

Clientul se angajează să utilizeze produsele în conformitate cu reglementările în vigoare și să respecte toate obligațiile sale legale.

 

ARTICOLUL 10 – Confidentialitate

Evolutiepersonala.ro respectă confidenţialitatea tuturor datelor introduse la efectuarea unei comenzi. NU încurajăm SPAM-ul, NU vindem şi NU facem schimb de adrese de email obţinute prin intermediul acestui site.

Informaţiile primite nu vor fi divulgate către terţe părţi.

Informaţiile personale pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor din magazinul virtual:

  • procesarea comenzilor;
  • oferirea de produse şi/sau servicii;
  • soluţionarea cererilor, întrebărilor şi/sau a reclamaţiilor făcute către noi;
  • realizarea studiilor de piaţă şi marketing;
  • înregistrarea informaţiilor în vederea promovării ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor, promoţiilor şi a altor beneficii;
  • trimiterea newsletterului cu informaţii relevante din domeniul sănătăţii, spiritualităţii, dezvoltării personale;
  • ne obligăm să încetăm comunicările prin email către dumneavoastră în maximum trei zile din momentul în care ne solicitaţi acest lucru.

Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati paginile Politica de confidentialitate si Politica GDPR.